Perioada desfasurare curs 19.02.2024 - 12.03.2024

Examenul va avea loc in data de 12.03.2024

Cursul de  Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca  este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională.

Potrivit Legii 319/2006, articolul 6, alin. 1, prind securitatea si sanatatea in munca, care mentioneaza faptul ca angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca.

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cui se adreseaza cursul? 

Tuturor persoanelor care doresc sa lucreze in domeniul protectiei muncii sau care doresc sa conduca si sa coordoneze masurile de prevenire si protectie, referitoare la securitatea muncii in organizatiile publiece si private cat si celor care doresc sa efectueze controalele privind respectarea si aplicarea normelor si reglementarilor legislative in domeniul protectiei muncii.

Cursul este acreditat?

In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Prin obtinerea certificatului de absolvire veti dobandi dreptul de a organiza si sustine instruirile introductiv-generale, precum și verificarea instruirilor la locul de munca si periodice, avand  sematura autorizata pentru consemnarea acestora in  fisele individuale de instruire SSM.

Unde se desfasoara cursul? 

Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia pe intreaga perioada a cursului de:

Ce acte am nevoie pentru inscriere? 

Competente dobandite in urma parcurgerii cursului 

Cat costa si unde ma inscriu?

Pretul cursului este de 530 lei curs + 60 lei taxa examen (cursul se plateste in 2 rate > prima pana in prima zi de curs (19.02.2024 si a 2 a pana pe 4 martie 2024. Taxa de examinare se achita la sfarsitul cursului, respective 08.03.2024.

Un loc gratuit pentru cei care raspund la intrebarile din emisiunile B Sport din data de 7 si 14 februarie.

Inscrierea la curs pana-n data de 12.02.2024 pe adresa de email : bsport6022@gmail.com  primesc o reducere de 130 lei.

Comments

comments